Breaking News

Ελπίδες για άφιξη τουριστών από… φθινόπωρο – Ποιο νησί προηγείται στις κρατήσεις

Αυξητική τάση σε μια όχι και τόσο συνηθισμένη εποχή για διακοπές δείχνουν τα πρώτα στοιχεία από τις κρατήσεις για τα νησιά του Ιονίου. Οι ελπίδες και οι φόβοι των ανθρώπων του τουρισμού.
Στην «παράταση» θα μπει το.. «γκολ» του τουρισμού στα Ιόνια Νησιά καθώς τα πρώτα στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους οι εκπρόσωποι του κλάδου, δείχνουν τάση για αύξηση των τουριστών σε σχέση με το 2019 για τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο.
«Η τάση αυτή, αν τελικά επικρατήσει, δίνει μια νέα ελπίδα για τα Ιόνια Νησιά και ελπίζουμε ότι θα εξαλείψει τα κενά του Ιουνίου και του τρέχοντος μήνα» εξηγεί στο Sputnik o πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λευκάδας, Μανώλης Θερμός.
«Η αυξητική τάση για Σεπτέμβριο-Οκτώβριο θα ξεκαθαρίσει πλήρως τον Ιούνιο, όμως δείχνει ότι οι τουρίστες πιστεύουν σε ένα πιο ασφαλές διάστημα όπου η υγειονομική κρίση θα έχει ξεπεραστεί και οι εμβολιασμοί θα έχουν προχωρήσει. Στόχος μας σε κάθε περίπτωση είναι η επιμήκυνση της σεζόν ως τις πρώτες μέρες του Νοεμβρίου με σύμμαχο τον καλό καιρό» επισημαίνει στο Sputnik η δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, Μερόπη Υδραίου.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.