Breaking News

«Περιμένουμε και φέτος τους Ρώσους φίλους μας για ασφαλείς διακοπές», αναφέρει ο ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης.

«Περιμένουμε και φέτος τους Ρώσους φίλους μας για ασφαλείς διακοπές», αναφέρει ο ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης.
Με δηλώσεις του προς τα ρωσικά ΜΜΕ, από τη Μόσχα, όπου πραγματοποιεί επίσκεψη, ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, απηύθυνε πρόσκληση προς τους Ρώσους τουρίστες να προτιμήσουν την Ελλάδα για τις φετινές διακοπές τους. Ο υπουργός τόνισε ότι η Ελλάδα αποτελεί έναν απολύτως ασφαλή προορισμό και ιδανική επιλογή για κάθε ταξιδιώτη.

Πιο συγκεκριμένα, ο υπουργός Τουρισμού επισήμανε ότι «όλοι διανύουμε πολύ δύσκολες στιγμές αυτήν την περίοδο. Η πανδημία έχει ανατρέψει τη ζωή μας. Όμως το ‘φως’ του τέλους της περιπέτειας είναι ορατό, έστω και αν φαίνεται ότι δεν μπορούμε να το φτάσουμε ακόμα. Ο τουρισμός θα βοηθήσει να ανοίξει ο δρόμος προς τη νέα ισορροπία. Εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης και του Υπουργείου Τουρισμού του οποίου προΐσταμαι, θέλω να μεταφέρω το εξής μήνυμα:

«Οι φίλοι μας, οι αδερφοί μας από τη Ρωσία, ήταν ανέκαθεν και θα είναι και φέτος ευπρόσδεκτοι στη χώρα μας, για να μπορέσουν να περάσουν ξέγνοιαστες, αλλά πρωτίστως ασφαλείς διακοπές μαζί μας, στην Ελλάδα. Τους περιμένουμε».


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.