Breaking News

Από ποιες χώρες αναμένουν τους περισσότερους τουρίστες

galiatsatos galiatsatos

Στην Κέρκυρα, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, αναμένουν πρωτίστως τουρίστες από τη Μ. Βρετανία, και στη συνέχεια από Γερμανία, Αυστρία, Γαλλία, ΗΠΑ, Ρωσία, Σερβία.
«Η Ρωσία και η Σερβία έχουν και μια ιδιαίτερη σχέση με την Κέρκυρα όσον αφορά το θρησκευτικό τουρισμό. Ειδικά οι Ρώσοι εστιάζουν στην Κέρκυρα ως τόπο ιστορίας και θρησκείας καθώς προσελκύονται από την παλιά πόλη της Κέρκυρας που είναι μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς, τον Άγιο Σπυρίδωνα, τον προστάτη του νησιού, την ιστορία του Καποδίστρια και άλλων εμβληματικών προσωπικοτήτων που σχετίζουν Ελλάδα και Ρωσία» τονίζει η δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας.
Την ίδια στιγμή, στη Λευκάδα περιμένουν τουρίστες από τη Μεγάλη Βρετανία, την Ολλανδία και τη Γαλλία, σύμφωνα με τον πρόεδρο των ξενοδόχων του νησιού, ενώ την εμφάνιση τους έκαναν τουρίστες από τη σκανδιναβική χερσόνησο.
Με μια πτήση από Ελβετία, πέντε πτήσεις από την Πολωνία και μία από το Βέλγιο άνοιξε την τουριστική σεζόν η Ζάκυνθος: «Στη Ζάκυνθο, αλλά και στην Ιθάκη, αναμένουν τους Άγγλους, μια από τις βασικότερες αγορές των δυο αυτών νησιών» τονίζει ο κ. Γαλιατσάτος.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.