Breaking News

Στη Μόσχα ο Χ. Θεοχάρης για την επανεκκίνηση του ελληνικού τουρισμού

Τη Μόσχα επισκέπτεται τις επόμενες ημέρες ο υπουργός Τουρισμού, στο πλαίσιο της περιοδείας του σε τουριστικές αγορές υψηλού ενδιαφέροντος για τον ελληνικό τουρισμό, ενόψει του επικείμενου ανοίγματος για το 2021, όπου θα έχει σειρά επαφών με εκπροσώπους κρατικών και ιδιωτικών φορέων από τον κλάδο του τουρισμού στη Ρωσία

Ειδικότερα, το πρόγραμμα των επαφών που θα έχει ο υπουργός Τουρισμού στη Μόσχα διαμορφώνεται ως εξής:

Το απόγευμα της Τετάρτης 14/4, ο Υπουργός θα παραστεί στα εγκαίνια Έκθεσης Φωτογραφίας, στο πλαίσιο του έτους ιστορίας Ελλάδας-Ρωσίας.
Την επόμενη ημέρα, 15/4, ο κ. Θεοχάρης θα έχει επίσημες συναντήσεις με την Ζαρίνα Ντογκούζοβα, επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας για τον Τουρισμό (Rostourism) καθώς και τον υφυπουργό Μεταφορών Ντιμίτρι Ζβέρεφ. Κοινό αντικείμενο συζήτησης σε όλες τις συναντήσεις είναι θέματα που αφορούν στον τουρισμό, τους κανόνες και τα πρωτόκολλα για το άνοιγμα της αγοράς και των συνόρων, αλλά και την περαιτέρω ανάπτυξή των σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας, ιδιαίτερα στον τουριστικό τομέα
Την Παρασκευή 16/6 θα συναντηθεί με τον Κριστορόφ Αλεξάντροβιτς Κωνσταντινίδη, Αναπληρωτή Επικεφαλής του τμήματος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Τουρισμού και Εθνικής Πολιτικής της Κυβέρνησης της Ρωσικής Ομοσπονδίας, καθώς επίσης και με τον κ. Δημήτρη Σαρακιανίδη, Επίτιμο Πρόξενο της Ελλάδας στο Σότσι, επενδυτή και Πρόεδρο της Ρωσικής Γεωγραφικής Εταιρείας, Νικολάι Κασίμοφ.
Επίσης, κατά την παραμονή του στη ρωσική πρωτεύουσα, ο Έλληνας υπουργός Τουρισμού θα συναντηθεί με τον Έλληνα Πρόξενο στη Μόσχα, με Έλληνες ομογενείς, Ρώσους αξιωματούχους και επενδυτές, με τον Έλληνα προπονητή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας Δημήτρη Ιτούδη, αλλά και τον ιδιοκτήτη της ομάδας.

Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος για την επανεκκίνηση του τουρισμού, ο κ. Θεοχάρης θα έχει συναντήσεις και με εκπροσώπους κορυφαίων τουριστικών Ομίλων και πρακτορείων από την Ρωσία (Biblio Globus, Pegas, Ambotis, Coral, TUI).


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.