Breaking News

Διαφωνία Ελλάδος με τα κριτήρια της Κομισιόν

Delta Air Lines Delta Air Lines

Διαφωνία Ελλάδος με τα κριτήρια της Κομισιόν

Όπως σημειώνει το άρθρο, όσοι θέλουν να μεταβούν στην Αθήνα από τις Ηνωμένες Πολιτείες, θα έχουν ουκ ολίγους τρόπους να το πράξουν στο προσεχές μέλλον.

Ενδεικτικά, από τις 28 Μαΐου, οι αερογραμμές Delta επαναφέρουν τις απευθείας πτήσεις τους από τη Νέα Υόρκη στην Αθήνα, με την American Airlines, τη United και την Emirates να ακολουθούν στις αρχές Ιουνίου. Απευθείας αεροπορική σύνδεση με την Αθήνα θα έχουν και άλλες αμερικανικές πόλεις κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής σεζόν, όπως η Ατλάντα και το Σικάγο.

Παρά τη γενικότερη αίσθηση χαλάρωσης που φέρνει στη χώρα η σταδιακή άρση των μέτρων και η βελτίωση του καιρού, οι επισκέπτες θα πρέπει και πάλι να συμμορφωθούν με τις απαραίτητες κοινωνικές αποστάσεις και άλλα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας που θα συνεχίσουν να ισχύουν στην Ελλάδα, αναφέρει η εφημερίδα, επικαλούμενη σχετικές δηλώσεις του κ. Θεοχάρη.

Η προστασία των Ελλήνων πολιτών από τον κορωνοϊό αποτελεί προτεραιότητα, όπως όμως και η προστασία τους από τις καταστροφικές επιπτώσεις μίας παρατεταμένης οικονομικής παρακμής, είχε επίσης δηλώσει ο υπουργός Τουρισμού, κάτι που παραπέμπει άμεσα σε όσα είπε στους New York Times o Κώστας Τζιλιάλης, συνιδιοκτήτης του αθηναϊκού καφέ/βιβλιοπωλείου Locomotiva Cooperativa: «Δυστυχώς, μετά από περισσότερα από δέκα χρόνια οικονομικών δυσκολιών, ο τουρισμός και το φαγητό είναι η μόνη βιομηχανία μας. Δεν παράγουνε αυτοκίνητα ή μηχανές. Για αυτό πρέπει να ανοίξουμε τη βιομηχανία μας τώρα».


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.