Breaking News

Βράβευση των μαθητών των Γυμνασίων και των Λυκείων του Δήμου μας

karpenisι karpenisι

Γραφείο Δημάρχου

Καρπενήσι, 28 Δεκεμβρίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη συγκίνηση και ιδιαίτερη χαρά πραγματοποιήθηκε μετά από ένα χρόνο απουσίας το Πνεύμα των Χριστουγέννων. Μια ξεχωριστή βραδιά για τον Δήμο Καρπενησίου όπου για ακόμα μια χρονιά επιβραβεύσαμε την αριστεία μέσα από τη βράβευση των μαθητών των Γυμνασίων και των Λυκείων του Δήμου μας. Τιμήσαμε και εκφράσαμε την ευγνωμοσύνη μας δημόσια με ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εκείνους που είτε ατομικά είτε μέσα από συλλόγους απέδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους προς τον συνάνθρωπο μέσα από την πολυετή και πολύτιμη προσφορά τους.

Οι μαθητές από τα Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου μας που αρίστευσαν κατά το σχολικό έτος 2020-21 ήταν οι εξής:

1ο Γυμνάσιο Καρπενησίου:

α) Α’ Τάξη: Κωνσταντίνος – Βασίλειος Νταής του Δημητρίου με γενικό βαθμό 19 & 11/14.

β) Β’ Τάξη: Ηλίας Τρίκκας του Κωνσταντίνου με γενικό βαθμό 19 10/14.

γ) Γ’ Τάξη: Αναστασία Ντούτση του Μιχαήλ με γενικό βαθμό 19 11/14.

2ο Γυμνάσιο Καρπενησίου:

α) Α’ Τάξη: Παναγιώτα Τριανταφυλλοπούλου του Ευαγγέλου με γενικό βαθμό 19 5/14.

β) Β’ Τάξη: Αικατερίνη Ζάρα του Αθανασίου με γενικό βαθμό 19 10/14.

γ) Γ’ Τάξη : Ειρήνη Κωστορίζου του Αθανασίου με γενικό βαθμό 19 9/14.

Γενικό Λύκειο Καρπενησίου:

α) Α’ Τάξη: Καλλιόπη Τρίκκα του Κωνσταντίνου με γενικό βαθμό 19 8/10.

β) Β’ Τάξη: Ανθή Μπεκρή του Κωνσταντίνου και Βασιλική Νταή του Δημητρίου με γενικό βαθμό 19 7/10. Στην Ανθή Μπεκρή θα παραδώσουμε εμείς τον έπαινό της λόγω απουσίας της.

δ) Γ’ Τάξη: Αμαλία Κουτσοκώστα του Δημητρίου και Παναγιώτα Τάσιου του Νικολάου με γενικό βαθμό 19 9/10.

1ο ΕΠΑΛ Καρπενησίου:

α) Α’ Τάξη: Μιχαήλ Κολοκώτσιος του Κωνσταντίνου και Ουρανία Μούτσελου του Κωνσταντίνου με γενικό βαθμό 19 και 5/10.

β) Β’ Τάξη : Γεώργιος Πεταρούδης του Σπυρίδωνα με γενικό βαθμό 19 και 8/10.

γ) Γ’ Τάξη: Γεωργία Μανταλιού του Πέτρου με γενικό βαθμό 20.

Γυμνάσιο Φουρνάς:

α) Α’ Τάξη: Μαριλένα Τσεκρέζι του Μπεχάρ με γενικό βαθμό 19 3/13.

β) Β’ Τάξη: Δημήτριος Ντούσικος του Κωνσταντίνου με γενικό βαθμό 18 4/13.

γ) Γ’ Τάξη: Θεοφανία Ντούσικου του Μιχαήλ με γενικό βαθμό 19 10/13.

Λύκειο Φουρνάς:

α) Α’ Τάξη: Αντιγόνη Ντούσικου του Μιχαήλ με γενικό βαθμό 19 6/10.

β) Β’ Τάξη: Ηλίας Ζαγαριώτης του Κωνσταντίνου με γενικό βαθμό 17 8/10.

γ) Γ’ Τάξη: Δημήτριος Τριάντης του Παναγιώτη με γενικό βαθμό 19 1/10.

Τη χρονιά αυτή αφιερώσαμε τα βραβεία των ευχαριστιών στους ανθρώπους οι οποίοι από την αρχή της πανδημίας βρίσκονταν και συνεχίζουν να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, τα σύμβολα της χρονιάς, που συνεχίζουν να δίνουν καθημερινή μάχη με τον αόρατο εχθρό τον κορωνοϊό. Αφιερώσαμε τη βραδιά σε όλους τους υγειονομικούς παράγοντες του τόπου μας, στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου, στον Ιατρικό Σύλλογο Ευρυτανίας, στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας Καρπενησίου και στην Κινητή Ομάδα Υγείας Ευρυτανίας.

Επειδή στάθηκε αδύνατο να βραβεύσουμε έναν έναν χωριστά, αποδώσαμε συμβολικά τιμητικές πλακέτες σε ανθρώπους που εκπροσωπούν θεσμικά τους αντίστοιχους φορείς.

Τις τιμητικές πλακέτες παρέλαβαν: ο κ. Ευθύμιος Πριτσιόλας, Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καρπενησίου, η Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καρπενησίου κ. Μάρθα Ζαγκότση, η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ευρυτανίας κ. Νεκταρία Χαλκιά, ο Διευθυντής του ΕΚΑΒ Λαμίας κ. Θεμιστοκλής Λιάσκος και ο Υπεύθυνος Τομέα Καρπενησίου κ. Θεόδωρος Τσώνης και ο Επόπτης της Κινητής Ομάδας Υγείας Ευρυτανίας κ. Χρήστος Τσουροπλής.

Τις προσωπικές του εμπειρίες και δυσκολίες στην πτέρυγα Covid 19 του Γενικού Νοσοκομείου Καρπενησίου μοιράστηκε μαζί μας ο Ιατρός κ. Θεόδωρος Δαλαδήμος, ο οποίος παρουσίασε με γλαφυρό τρόπο την ωμή πραγματικότητα ενώ στάθηκε στη σημαντικότητα του εμβολιασμού.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον καθένα ξεχωριστά.

Στη δύσκολη συγκυρία της πανδημίας και στις μεγάλες προκλήσεις που επέβαλε, κλήθηκε να πρωταγωνιστήσει και η εκπαιδευτική κοινότητα, η οποία κατάφερε παρά τις δυσκολίες και τις ελλείψεις και με τη στήριξη των γονέων να διατηρήσει το μεγάλο αγαθό της δημόσιας εκπαίδευσης στο επίπεδο που της αξίζει.

Για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση την τιμητική πλακέτα παρέλαβε η Πρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Ν. Ευρυτανίας κ. Ροδοθέα Καρφή ενώ για τη Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση την τιμητική πλακέτα παρέλαβε η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ευρυτανίας κ. Κλεοπάτρα Τεφτίκη.

Οι βραβεύσεις ολοκληρώθηκαν με τη βράβευση των αθλητών του Α.Σ. Tae Kwon Do Ευρυτανίας που διακρίθηκαν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Kick Boxing στη Budva του Μαυροβουνίου. Ο ευρυτανικός σύλλογος κατάφερε να κατακτήσει 6 συνολικά μετάλλια, 4 ασημένια, 2 χάλκινα και 2 πέμπτες θέσεις. Αναλυτικά:

Μαρία Κονιαβίτη του Κωνσταντίνου: 2 ασημένια μετάλλια και στα δύο στυλ.

Ηλίας Τρίκκας του Κωνσταντίνου: 1 ασημένιο και 1 χάλκινο μετάλλιο.

Χαράλαμπος Ζαχαράκης του Ηλία: ασημένιο μετάλλιο.

Χαράλαμπος Μπαρμπούτης του Θωμά: χάλκινο μετάλλιο.

Ανδρονίκη Μπαρμπούτη του Θωμά: 5η θέση.

Βασιλεία Ασπροποταμίτη του Γεωργίου: 5η θέση και

Κωνσταντίνα Αρωνιάδα του Βασιλείου για τη συμμετοχή της.

Πολλά συγχαρητήρια στους προπονητές, μέλη της Εθνικής Ομάδας Νίκο Ζαρμακούπη και Σταύρο Ζαρμακούπη για τη μεγάλη προσπάθεια και τις συνεχείς επιτυχίες τους στις δύσκολες αυτές συγκυρίες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους εμάς για την εκπροσώπηση του τόπου μας σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις.

Την όμορφη βραδιά των ευχαριστιών πλαισίωσε με ένα μελωδικό ταξίδι η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Καρπενησίου. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά της Φιλαρμονικής και στην αρχιμουσικό τους κ. Ευαγγελία Βάρσου!

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!